نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس یازدهم، گفت: اقدام مجلس در بررسی عملکرد یک‌ساله دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه، اقدامی نو و قابل حمایت است.

 نظارت بر اجرای یک‌ساله برنامه هفتم اقدامی نو و قابل حمایت

اسماعیل حسین‌زهی در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به جلسات نظارتی مجلس برای بررسی عملکرد یک‌ساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه گفت: در این جلسات شاهد نظارت دقیق مجلس بر عملکرد دولت و همچنین تعامل سازنده قوه مقننه با قوه مجریه در روند اجرای برنامه هفتم بودیم.

وی تأکید کرد: نظارت دقیق و مستمر مجلس بر اجرای قانون برنامه هفتم باعث می‌شود نقاط ضعف و قوت اجرای برنامه به‌طور دقیق‌تر مشخص شود. در سایه مشخص شدن این نقاط است که می‌توان برای رفع ضعف‌ها و تقویت نقاط قوت، برنامه‌ریزی بهتری انجام داد.

نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس یازدهم، افزود: آنچه اهمیت دارد این است که نظارت مجلس بر عملکرد دولت با قدرت، قوت و جدیت بیشتری در ادامه مسیر دنبال شود.حسین‌زهی در پایان با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: به‌دلیل تغییر نرخ ارز، اجرای بخشی از احکام برنامه دشوار شده است، اما در سایه همین جلسات نظارتی می‌توان برای تحقق این احکام برنامه‌ریزی دقیق‌تر و مؤثرتری داشت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha